Acta assemblea 25 maig 19.30

Avui no hi ha ordre del dia.

Es llegeix el acta d’ahir i es dóna veu a les comissions.

Comissió artística:

S’exposa la programació de dissabte i es proposa canviar l’horari de l’assemblea. Finalment es decideix mantenir-la i canviar l’ordre de les activitats.

Dissabte paella popular: aprovat.

Es comença el taller d’escacs.

Comissió d’acció:

Visita als instituts feta. Només és possible a l’Escola d’Arts i Oficis. (A la resta d’instituts demanen projecte i es posposa a l’any que ve).

Visita al club de jubilats i no és possible fer xerrada.

Es fa concentració a les 12h del matí a l’Ajuntament i es demana continuïtat en l’acció (es recorda que és cada dia de 12h a 13h davant l’Ajuntament de Maó).

Comissió de comunicació:

Es demana col·laboració. S’ofereixen alguns voluntaris. Es demana participació telemàtica al blog, és obert. Es donen les contrasenyes i el nom d’usuari.

Es dóna pas al torn de precs i preguntes. Es proposa l’assistència als plens de l’Ajuntament de manera continuada. S’aprova.

Queda pendent d’esbrinar les dates en què se celebren els plens.

Es proposa divendres fer taller de samarretes reivindicatives. Cal demanar samarretes al blog i portar-les posades dissabte. S’aprova.

Es planteja si s’amplien els punts dels acords, què passarà amb les firmes recollides. En Domingo s’encarrega de preguntar-ho a l’acampada de Sol. De moment, se segueix recollint firmes.

Es proposen performances per abans de l’assemblea. Aprovat.

Es proposen performances per la concentració a l’Ajuntament. Aprovat.

Es retransmet en directe l’assemblea de Mercadal. Problemes amb l’àudio.

Comments are closed.