Opinión: Indignada!

Es Diari de Menorca
29-may-2011

Naturalment em dirigeixo a títol personal per mostrar el meu rebuig a la notificació feta per ASCOME titllant d’imatge dolenta per al turisme la que ofereixen els acampats a la Plaça Colón de Maó, ja que perjudica els comerciants de la zona.Benvolgut Sr. Vicente Cajuso, sàpiga que aquesta demostració d’indignació col·lectiva sorgida a partir del 15 de maig, és alguna “cosa” que ni tan sols els que ens identifiquem ens hi sentim còmodes, però estic convençuda que cal ser-hi i no només ser-hi sinó també acceptar tot l’enrenou que comporta el moviment, i no només ser-hi sinó col·laborar amb aquesta “cosa” en construcció les persones que ja fa temps estem fartes de veure com els nostres drets en sanitat, educació, i tot el que representen drets de la ciutadania ja fa més d’una dècada que ens els estan furtant en nom d’una política neoliberal imposada no sabem –o sí que ho sabem– en benefici de què o de qui.

Benvingudes doncs siguin les acampades i les seves assemblees on democràticament es debaten alternatives que ens poden permetre somniar i desitjar una futura societat menys personalista i per tan més constructiva, estalonant en tot moment les accions necessàries per aconseguir els canvis que els acampats proposen, accions i fets que sortosament poc a poc ja s’estan estenent pel nostre continent.Sr. Vicente Cajuso, seria molt interessant que, des de l’associació que vostè representa fes una enquesta preguntant a tots el comerços de Maó, els associats i els no associats d’ASCOME, si estan d’acord amb la nota que vostè va fer pública als mitjans de comunicació de l’illa el dia 27 de maig.

Virgínia Ayuste Floriach
Es Castell

http://www.menorca.info/opinion/445480/cartas/lectores

Comments are closed.