Propostes consensuades però no realitzades encara (ordre del dia d’avui)

Tot el que segueix està consensuat a l’assemblea. Estan recollides les propostes des del dia 29 de maig.

 

Fer assemblees una per cada poble.

Falta ampliar els 8 punts que ha proposat Democracia Real Ya amb els nostres.

Coordinar les comissions amb les de les acampades d’arreu.

Fer un debat sobre models de vida alternativa.

Fer una acció davant les oficines del diari Menorca en repulsa a les mentides informatives sobre el moviment.

Crear grups de discussió o de treball a banda de la comissió pera treballar temes que després passin a l’assemblea (es proposa que el lloc i hora de les reunions sigui conegut) i que tinguin un espai a l’assemblea.

Fer un quadre. Després s’ajuntarà amb els quadres de totes les acampades i es donaran a una organització no lucrativa perquè tothom pugui veure el mural.

S’estan creant grups a Es Castell i Sant Lluís, i es demana col·laboració per donar suport a la difusió i a les activitats que es puguin fer per part des grup de Mô.

Estructurar els grups de debat per temàtica, ideològic, medi ambient, injustícies socials… Intentar vincular la temàtica amb un dia i que variï el menys possible.

Escriure frases vàries en bitllets reals, perquè girin per diferents mans.

una apagada de telèfons mòbils a nivell nacional.

Fer el racó de l’intercanvi

Es proposa parlar amb les associacions de veïns sobre els horts municipals

Calendari per a quedar-se a dormir

Dir el nostre nom cada vegada que parlem.

 

Virna

2 comments

  1. Nyac dice:

    Fer una acció davant les oficines del diari Menorca en repulsa a les mentides informatives sobre el moviment.
    ????????????????????????????????? Despres de tot el que ha dit Ultima Hora, i ara voleu anar al Diari, ja,ja,ja….

  2. indigneu-vos dice:

    “Fer una acció davant les oficines del diari Menorca en repulsa a les mentides informatives sobre el moviment.” Seria graciós que perdéssiu un sol minut de les vostres vides en alguna cosa de la que preteneu fugir… Parleu de mitjans lliures i després us creieu com si fos la Bíblia alguns blogs amb informació, com a mínim, sense una font identificable. Em sap greu, perquè d’entrada acampar a la plaça Colón va ser el millor que es podia fer, però amb les setmanes ha anat quedant patent que, en el fons, sou tant intolerants i tancats de ment com el sistema que critiqueu. Els que pensen diferent és perquè estan ‘adormits’ o claudiquen davant l’establert, i això no sempre és així. Personalment, crec que la pervivència del moviment, com a mínim aquí a l’Illa, passa per desmuntar l’acampada i establir un fòrum de debat periòdic sobre qüestions relacionades amb la participació ciutadana, els mecanismes de les institucions, la manera en que podem impulsar un canvi en les conductes de consum i de quina manera es pot atacar el sistema econòmic global desde l’acció local i individual. Francament, no sé perquè s’ha de barrejar tot això amb comissions de guarderia, tallers de manualitats i, fins i tot, l’horticultura. D’acord que els horts urbans son un bon principi per a una nova economia, pero no podeu reivindicar un hort per uns quants quan a Maó hi ha families que les estan passant molt putes. Ah, i una darrera cosa; hauria volgut intervenir en alguna de les assamblees, però les 19:30 de la tarda em sembla una hora poc encertada.