Asamblea Sant Lluis, 30-ago-2011

Acta de l’Assemblea de dia 30/08/11

– Recordam la xerrada d’Arcadi Oliveres divendres 2 a les 20h a la plaça de Es Mercadal. (Jo afegesc ara que, si ens animam a anar-hi uns quants, potser podríem compartir cotxo?)

– S’ha rallat també d’una possible manifestació dijous pel tema de la reforma de la Constitució (iniciativa de l’assemblea de Maó), però no està confirmada.

– Ens proposam participar a les assemblees insulars quan es reprenguin després de l’estiu.

– Hem parlat de la necessitat de donar a conèixer el grup i ampliar-lo. En referència a la creació d’un grup a Facebook, hem acordat que primer provarem de fer un grup tancat i veure com funciona. L’objectiu, de moment, és emprar-lo com a eina de treball, per facilitar la comunicació entre noltros, compartir informació, enllaços,… Si va bé, més endavant el podem “obrir” i emprar-lo també per donar a conèixer el grup i que s’hi pugui afegir més gent. Com que no tots esteim disposats a unir-nos a aquest grup, hem comentat que les informacions més rellevants es poden seguir passant per correu, i que les decisions importants s’haurien de prendre en l’assemblea. (és així?!)

– Respecte les consultes populars, hem plantejat la possibilitat d’esperar que les assemblees d’altres pobles hagin fet, en els seus respectius ajuntaments, el tràmit que hem fet noltros, per fer-lo tots més o menys a la vegada. Però hem decidit no esperar i tirar endavant. Dia 15 de setembre, idò, demanarem cita amb el batle. Un cop l’Ajuntament ens hagi donat resposta, en Joan proposa cercar local i fer una xerrada per explicar-ho a la gent del poble.

Comments are closed.