• ACTA DE L’ASSEMBLEA INSULAR DEL MOVIMENT 15M del 21 set 2011

TEMES DE LA CONVOCATORIA

  • 15 D’OCTUBRE, QUE FEIM?
  • ADHESIÓ PLATAFORMA RETALLADES?
  • CONSULTES POPULARS
  • COMISIÓ COORDINADORA INSULAR
  • NUEVA WEB

ASSISTENTS: unes vint persones de les assamblees de Maó i Centre (va venir gent de St. Lluís, de Maó, d’Aló, Ferreries, Es Migjorn i Es Mercadal )

15 D’OCTUBRE
ON ho farem aquí a Menorca? Maó i Es Mercadal son els municipis proposats
Repàs INFO a nivell global
ESLOGANS: “ Els ciutadans no som mercaderia en mans de polítics i banquers”
Podriem afegir als grans empresaris també i als sindicats…
15-M és un moviment obert, podem proposar diferents eslogans
S’en diu un que es planteja en positiu i que semble ens agrada a tots/es:
INDIGNACIÓN=DIGNA ACCIÓN
ACTIVITATS PROPOSADES: es ralla de la possibilitat d’organitzar una jornada original i creativa amb dinar, taichi, jocs …i més coses apart es clar de sumar-nos a l’acció que es farà a nivell global i que encara no sabem quina és o bé trobar-nos tan sols per llegir el manifest i participar del que es faci arreu del món.
CONCLUSIONS: ho deixam tot obert esperant obtenir més informació i esperant també que cada assemblea faci les seves propostes concretes.

ADHESIÓ PLATAFORMA RETALLADES
Per una banda hi ha ganes d’apuntarnos-hi però causa rebuig i sospita que sindicats com CC00 i UGT hi estiguin ficats. Repartim manifest per llegir-lo tranquilament i de moment postergam decisió.

CONSULTES POPULARS
Es proposa que els ciutadans puguem posar-nos d’acord amb els ajuntaments perque a partir d’un cert nombre de signaturas tinguem dret a votar sobre un tema concret
Aquesta proposta la duen els companys/es de st. Lluís i no es debat

COMISIÓ COORDINADORA INSULAR
Es planteja la possibilitat d’escollir una o dues pers. Per assemblea que ens representin a la resta de cara a agilitzar la comunicació dins del moviment 15-M a Menorca.
Aquesta proposta tampoc es decideix seguent que hi ha l’opinió que amb el temps aquets representants acaben tinguent massa poder de decisió i que això no és favorable
al moviment. En tot cas s’en podrà tornar a rallar en la propera.

NOVA WEB
La comissió de informàtica va parlar breument sobre la nova web i va proposar incorporar-la a “tomalaplaza.net” i va haver acord en això i en que el nom del bloc fora “15M Menorca”. Ja se’ns passarà l’enllaç

PROPERA ASSEMBLEA INSULAR DIVENDRES 30 SET. A LES 20H. A SA PLACETA DE L’ESGLÈSIA DES MERCADAL

Comments are closed.