Acta Asamblea de Sant Lluís 24-ene-12

Punts del dia:

1.- Assemblea insular.

2.- Plataforma prou retallades, adhesió de la plataforma en defensa de l’escola pública Menorca..

3.- Gestió de la pàgina 15 M Sant Lluís a Facebook.

A la vista de l’assemblea insular, deixem de banda WIP per més endavant i ens centrem en els punts que volem presentar
a l’assemblea insular i la feina de coordinació de la plataforma ‘prou retallades’.

1.- S’afegeix la creació d’un grup de feina insular com a punt del dia a l’assemblea insular, a dita assemblea. Aquest punt no te gaire èxit i en comptes de la creació d’un grup, es decideix fer feina amb les eines habituals potenciant la comunicació entre les diferentes assemblees i grups amb qui tenim contacte. També proposem l’adhesió
d’altres assemblees a la plataforma. A la insular, però, es decideix la no adhesió (com a tecnicisme) deixant clara la participació i colaboració en els punts que tenim en comú.

2.- Decidim fer de nexe entre la plataforma ‘prou retallades Menorca’ i ‘en defensa de l’escola pública a Menorca’. Tanmateix a l’assemblea insular, els participants de les escoles s’impliquen en els projectes que es presenten, com l’acció en protesta per el pagament de la tarja sanitària i es proposa una flash mob a l’hospital.

3.- En Ramiro troba un error en l’estructura com la teniem a Facebook, éssent tots administradors, no podem fer comentaris a títol personal, per tant (el 27/01/12) s’eliminen els drets d’administrador, podent accedir a la pàgina només amb l’adreça vinculada a aquest perfil.

A més, per tal d’evitar perdre informació i concentrar el debat en els articles que ens interessin, decidim publicar només aquells articles que es consensuen.

Comments are closed.