Charla en Es Mercadal. Cooperació: l’estratègia de les paneres

Cartel xerrada

Aquest pròxim divendres dia 16 de març a les 20,00h Xerrada sobre cooperació, organitzada per la Plataforma per la solidaritat en temps de crisi, amb el suport de la Plataforma Prou Retallades Menorca.
A la Sala de Convencions des Mercadal, amb el títol “Cooperació: l’estratègia de les paneres”, Gustavo Duch, actualment coordinador de la Revista SOBERANIA ALIMENTARIA, BIODIVERSIDAD Y CULTURAS, ens oferirà una anàlisi de les conseqüències dels retalls en cooperació internacional des d’una perspectiva crítica i global.

 
Gustavo Duch Guillot és llicenciat en Veterinària i Postgrau en Direcció d’Empreses.  Ha estat Director de Veterinaris Sense Fronteres (fundada el 1987) fins el 2009 i també, dins l’àmbit de la cooperació al desenvolupament, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana d’ONGD i President d’AGORA NordSud. En els darrers anys col·labora estretament amb els moviments i campanyes relacionades amb la lluita per la Sobirania Alimentària dels Pobles. Ha sigut membre de la Junta Directiva de la Plataforma Rural, col·labora amb activitats de La Vía Campesina o Som lo que Sembrem.

Col·labora en diferents mitjans de premsa escrita com El Periódico de Catalunya, Público, La Jornada de México, Le Monde Diplomatique o El Correo Vasco, així com en alguns programes de ràdio.

Enlace al cartel

Comments are closed.