Concentración PAH – Stop Suicidios


La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Menorca convoca demà dissabte 27 d’octubre una concentració a la Plaça Constitució de Maó a les 19 hores per a recordar que el cas del suïcidi de José Miguel Domingo a Granada, el qual no va poder aguantar més la pressió dels seus deutes i es va treure la vida el mateix dia del seu desnonament, no és una excepció. Amb un sentiment de ràbia i lluita aquesta plataforma secunda la convocatòria a nivell estatal per a recorda a tots aquells que, com Miguel Ángel, son víctimes d’aquesta crisi financera.

El Cas de José Miguel Domingo no es una excepció ni tan sols a Menorca. El silenci i la vergonya mal enteses ajuda a amagar l’excessiu nombre de desnonaments, depressions i suïcidis a la nostra illa. Volem visibilitzar els centenars de famílies trencades per hipoteques abusives i una legislació perversa que condemna a la gent de per vida, amb un deute perpetu i sense vivenda, mentre els responsables de l’estafa, especialment bancs i Govern, segueixen impunes atentant contra els drets fonamentals de la població.

Per tant convoquem a totes les persones que desitgin mostrar el seu recolzament a les famílies afectades i vulguin deixar de ser partíceps mitjançant el silenci d’aquesta situació. És el moment d’organitzar la nostra ràbia i dir en veu alta: “En contra del genocidi financer i els desnonaments, processem els culpables”.


La Plataforma de Afectados por la Hipoteca de Menorca convoca mañana sábado 27 de octubre una concentración en la Plaza Consitución de Maó a las 19 horas para recordar que el caso del suicidio de José Miguel Domingo en Granada, quien no pudo aguantar más la presión de sus deudas y se quitó la vida el mismo día de su desahucio, no es una excepción. Con un sentimiento de rabia y lucha esta plataforma secunda la convocatoria a nivel estatal para recordar a todos aquellos que como Miguel Angel son víctimas de esta crisis financiera.

El caso de José Miguel Domingo no es una excepción ni siquiera en Menorca. El silencio y la vergüenza mal entendidas ayudan a esconder el excesivo número de desahucios, depresiones y suicidios en nuestra isla. Queremos visibilizar los cientos de familias rotas por hipotecas abusivas y una legislación perversa que condena a la gente de por vida, con una deuda perpetua y sin vivienda mientras los responsables de la estafa, especialmente bancos y Gobierno, siguen impunes atentando contra los derechos fundamentales de la población.

Por tanto convocamos a todas las personas que deseen mostrar su apoyo a las familias afectadas y quieran dejar de ser partícipes mediante el silencio de esta situación . Es momento de organizar nuestra rabia y decir en voz alta: “Contra el genocidio financiero y los desahucios, procesemos a los culpables”.

Comments are closed.